OM OSS

Carl och rickard

Vi är två teknikspecialister som inte har tummen mitt i handen. Vi gillar tekniska utmaningar, men har inga problem med att sätta upp en tavla eller se till ert hem när ni är bortresta.

Carl (den snyggare på bilden) är en fena på grafisk design och han är en mästare på att skapa snyggt material.

Rickard är en gammal räv som byggde sin första dator 1980 så han har varit med ett tag.

Presigelösa och trevliga är vi och vi lyssnar på vad ni vill och respekterar hur ni vill ha det, men ibland kanske vi måste tala om för er hur det borde vara.

SUPERFIXAREN

Vi tyckte namnet Superfixaren var kul för det härleder lite till en superhjälte, det är många gånger vi känner oss som superhjältar när vi hjälpt en kund med något som inte funkar.

Vi kan ju inte allt om allt för det vore ju helt sjukt om vi var så bra, men vi gillar att lära oss nya saker och det vi hjälpt er med kan vi ju hjälpa någon annan med om det är nåt nytt vi kommer på.

Klicka här för att se vilka tjänster vi erbjuder.

COVID-19

Har ju påverkat hela världen och vi försöker att göra ett så säkert besök hos er som det bara går för allas bästa. Om ni önskar så  kan vi använda oss av olika skyddsutrustningar och självklart är det ju ganska jobbigt att använda dem under en längre tid så vi kanske behöver en paus då och då för att hämta luft utomhus.