TJÄNSTER

Vad har vi att erbjuda?

Vi kan mycket om mycket så hör gärna av er med era önskemål, kan inte vi hjälpa er kanske vi kan hjälpa er att hitta någon som kan.

En tekniker sitte vid ett skrivbord och lagar en dator
Teknisk Support
En äldre glad kvinna sitter vid sin dator
Distanshjälp

Behöver du hjälp med din dator? Oavsett om den krånglar eller om du är i behov av hjälp att komma igång med en helt ny dator, kan våra tekniker hjälpa dig. Vi erbjuder även hjälp med att koppla upp din nya läsplatta mot wifi, installera nytt bank-ID i din mobil och lösa problem med din skrivare som inte skriver ut. Kontakta oss idag för snabb och pålitlig teknisk support, tillgänglig dygnet runt alla dagar i veckan.

Vill du förbättra ditt wifi-nätverk? Vi kan hjälpa dig med allt från att lösa problem med dålig täckning till att dra nya nätverkskablar och optimera din utrustning för bättre prestanda. Våra erfarna tekniker kan komma ut till ditt hem eller kontor och göra en grundlig analys av ditt befintliga wifi-nätverk, och sedan rekommendera de bästa lösningarna för att förbättra det. Vi kan också hjälpa till med installationen och konfigurationen av moderna och kraftfulla utrustningar som täcker hela ditt hem eller kontor. Kontakta oss idag för pålitlig wifi-support och snabb service.

Är du orolig för säkerheten i dina enheter eller nätverk? Vi kan hjälpa dig att skydda dina enheter mot virus och malware, optimera ditt antivirusskydd och säkerställa att ditt nätverk är säkert. Vi erbjuder också expert hjälp med att konfigurera ett Virtuellt Private Network (VPN) som kan göra ditt surfande på wifi-nätverket säkrare. Vi kan också hjälpa dig att säkerhetskopiera dina filer och lägga dem i molnet för att skydda dem mot dataförlust. Kontakta oss idag för pålitlig och snabb hjälp med alla dina säkerhetsbehov.

Är ni behov av teknisk hjälp med er nya TV? Våra tekniker kan hjälpa er att installera er nya Apple TV, komma igång med Netflix eller andra liknande tjänster samt sätta upp TV:n på väggen. Vi löser även problem med er gamla DVD-spelare och ger er tips och råd om hur ni kan få ut det mesta av er TV-upplevelse. Kontakta oss idag för snabb och pålitlig teknisk support.

Vi erbjuder teknisk support och installation av smarta hem-produkter såsom uppkopplade lampor, temperaturcensorer, fuktvarnare, kameror, entrevakter och mycket annat. Vi hjälper dig att komma igång med ditt smarta hem och ser till att allt fungerar som det ska. Våra tekniker är erfarna och kompetenta och ger snabb och effektiv service. Kontakta oss idag för att få hjälp med ditt smarta hem.

Om du behöver omedelbar hjälp med din dator eller annan enhet, kontakta oss så kan vi försöka hjälpa dig via telefon eller Skype. Vi kan använda fjärrstyrningsprogram för att se vad som inte fungerar och i bästa fall lösa problemet åt dig. Ibland räcker det med ett telefonsamtal där vi kan ge dig instruktioner om hur du kan åtgärda problemet själv. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig när som helst, så tveka inte att kontakta oss.

Det finns hundratals andra tekniska utmaningar

Vi kan lösa en mängd olika tekniska problem för er, så tveka inte att höra av er till oss. Oavsett om ni vill ha hjälp med specifika problem eller om ni bara vill lära er mer om teknik, så står vi till ert förfogande. Vi kan utbilda er om allt från att använda nya program till att optimera er dator eller annan enhet för att öka dess prestanda. Låt oss hjälpa er med alla era teknikbehov..

En händig man i ett rum fullt av verktyg
Fixartjänster på kontoret eller i ert hem

Är väggen för hård att borra i för att sätta upp tavlor eller andra föremål? Vill ni installera lampan i hallen på ett mer elegant sätt så att sladden inte syns? Behöver ni hjälp med att montera ihop nya möbler från IKEA eller installera en ny gardinstång? Söker ni någon som kan ta hand om ert hem medan ni är bortresta genom att klippa gräsmattan och tömma brevlådan? Vi kan även mata katten om ni önskar det. Vi är experter på att lösa små problem och kan hjälpa er med större projekt genom att anlita proffs som är specialiserade på just det området. Vi är med er hela vägen och fungerar som er kontakt tills projektet är färdigt.

Superfixaren kan hjälpa med att se till era kontorslokaler. Vi kan hjälpa till med att sätta upp en ny whiteboardtavla eller placera ut era nya kontorsmöbler. Vår ”hustomte” finns tillgänglig för små och stora projekt, och vi är med er hela vägen tills projektet är slutfört. Kontakta oss gärna för att se hur vi kan hjälpa er att få era kontorslokaler att fungera på bästa sätt.

Vi fixar det mesta

Vi kan fixa det mesta hemma hos er eller på ert kotor, behöver vi tex. installera elektriska armaturer anlitar vi en behörig elektriker men vi har givetvis ansvaret att allt blir rätt gjort.

Varför borde ni anlita Superfixaren i Stockholm

Tekniska problem är vår passion. Vi skojar inte när vi säger att vi bara tar betalt om du är nöjd. Vi vill att du ska känna dig som en i familjen och att du ska vara så imponerad av vårt jobb att du vill anlita oss igen och berätta för alla dina vänner om oss.