Tjänster

Vad har vi att erbjuda?

Vi kan mycket om mycket så hör gärna av er med era önskemål, kan inte vi hjälpa er kanske vi kan hjälpa er att hitta någon som kan.

Teknisk Support
Kvinna som vinkar till web kameran på sin dator, hon ser glad ut
Online hjälp

Har ni en dator som krånglar eller är den helt ny och ni behöver hjälp att komma igång med den? Kanske behöver ni hjälp med att koppla upp nya läsplattan mot ert wifi? Du behöver hjälp med att lägga in nytt bank-ID i mobilen? Skrivaren skriver inte ut någonting?

Fungerar ert wifi dåligt ellerbehöver ni få det att fungera snabbare? Kanske behöver ni hjälp att dra nya nätverkskablar? Era medarbetare behöver hjälp i hemmet med att få utrustningen inställd rätt?

 

Har ni drabbats av virus i någon enhet? Behöver ni se över ert antivirusskydd? Hur ser säkerheten ut i ert nätverk? Behöver ni ett Virtuellt Private Network (VPN) för att surfa säkert på ert wifi nätverk? Era filer är inte säkerhetskopierade och ni vill ha hjälp att lägga dem i molnet?

Har ni skaffat ny TV som ni inte vet hur ni ska få att fungera? Behöver ni installera en ny Apple TV? Har er gamla DVD spelare tjänat ut sitt syfte och ni vill komma igång med Netflix eller liknande tjänst? Behöver ni hjälp med att sätta upp TV:n på väggen? 

Behöver ni hjälp att komma igång med smarta hemmet? Uppkopplade lampor, temperaturcensorer, fuktvarnare, kameror, entrevakter plus mycket annat

Behöver ni hjälp NU med datorn eller annan enhet kan vi försöka hjälpa er via telefon eller tex. Skype. Vi kan använda program som tar över er skärm så vi kan se vad som inte fungerar samt att vi kan i bästa fall avhjälpa felet. Många gånger räcker det med ett samtal så kan vi instruerar er hur ni skall göra för att avhjälpa felet eller problemet.

Det finns hundratals andra tekniska utmaningar

Vi kan hjälpa er med många andra tekniska problem så tveka inte att höra av er till oss så ska vi se om vi kan hjälpa er med det som ni önskar. Det är ju inte alltid problem man har utan det kan vara saker ni vill veta mer om där vi kan utbilda er.

Kvinna som använder musplattan på sin laptop dator
Grafisk design

Behöver ni en ny snygg hemsida som fungerar på all typer av enheter? 

Behöver ni en ny snygg logotype till företaget? Vi kan skapa en till er som matchar in med er verksamhet. Tillsammans kan vi skapa den där logotypen som ni saknar för att sticka ut mot era konkurrenter.

Vi kan hjälpa er att ta fran nytt snyggt marknadsföringsmaterial för era produkter eller för ert företag. Kanske ni skall gifta er och behöver snygga inbjudningskort?

Kreativa idéer

Vi sätter gärna igång och ger er olika förslag på design, vi jobbar givetvis väldigt nära er så ni är med under hela processen.

En man som använder en skruvdragare på ett fönster
Fixartjänster på kontoret eller i ert hem

Behöver ni borra ett hål i en betongvägg för att sätta upp en tavla eller något annat? Lampan i hallen behöver installeras lite snyggare så sladden inte syns? Nya möblerna från IKEA behöver sättas ihop? Ny gardinstång behöver monteras upp? Behöver ni någon som kan se till ert hem medans ni är bortresta? Vi kan klippa gräs och tömma brevlådor så det ser ut som att någon är hemma, vi kan mata katten också om ni så önskar.

Behöver ni en ”hustomte” som ser till era lokaler på kontoret? Ny whiteboardtavla behöver sättas upp? Nya kontorsmöbler behöver sättas upp och plaseras ut?

Vi fixar det mesta

Vi kan fixa det mesta hemma hos er eller på ert kotor, behöver vi tex. installera elektriska armaturer anlitar vi en behörig elektriker men vi har givetvis ansvaret att allt blir rätt gjort.

Varför borde ni anlita Superfixaren i Stockholm

Vi brinner för att lösa problem och att göra snygga grafiska publikationer. Vi är seriösa och vi skulla aldrig fakturera en kund som inte är nöjd. Vi vill att ni ska känna er trygga och att ni ska tycka att vi gör ett så bra jobb att ni vill anlita oss igen och till och med rekommendera oss till andra ni känner.